Întrunire privind lansarea fazei a II a proiectului de construcţie şi reabilitare a locuinţelor pentru categoriile de populaţiei socialmente vulnerabile

20.07.2009

Ministerul Construcţiilor şi Dezvoltării Teritoriului organizează la data de 28 mai 2009, cu începere de la ora 11.00, o întrunire privind lansarea fazei a II a proiectului de construcţie şi reabilitare a locuinţelor pentru categoriile de populaţiei socialmente vulnerabile.

În cadrul şedinţei vor fi discutate subiecte privind realizarea fazei I a proiectului de construcţie a locuinţelor sociale, precum şi propunerile pentru faza a II a proiectului de construcţie a locuinţelor în ipotecă pentru diferite categorii de populaţie, inclusiv tineri, locuinţelor pentru păturile socialmente vulnerabile, reabilitarea fondului de locuinţe existent, inclusiv construcţia mansardelor.

La întrunire vor participa dl Vladimir Baldovici, ministrul construcţiilor şi dezvoltării teritoriului, dl Valentin Guznac, ministrul administraţiei publice locale, preşedinţi de raioane (17 raioane), arhitecţi-şefi ai raioanelor, reprezentanţi ai Ministerului Administraţiei Publice Locale şi Ministerului Finanţelor, Academiei de Administrare Publică pe lîngă Preşedintele Republicii Moldova. Întrunirea va avea loc la sediul Ministerului Construcţiilor şi Dezvoltării Teritoriului (str. Cosmonauţilor, 9), sala de şedinţe (bir.740).